VideoForm begeleidt je om jouw talent een gezicht te geven: we helpen je graag aan een baan.

Neem nu zelf de regie en heb meer kans op een baan

Voordat je een profiel aanmaakt, willen wij graag weten wie je bent, wat je graag wil doen en wat je talenten zijn die van pas kunnen komen in de baan van je dromen. Heb je al ervaringen met jezelf presenteren of heb je hulp nodig? VideoForm wil je daar graag bij helpen.

Waarom een videopresentatie?

Door een videopresentatie kun je op een andere manier indruk maken: ze zien je voor zich, zien je lichaamstaal en vinden je op basis daarvan wellicht een aansprekend persoon voor de functie. Voordat je de videopresentatie maakt is het wel belangrijk om na te denken over je eigen ‘elevator pitch', je eigen kracht en sterke punten en hoe je die zo duidelijk mogelijk verwoordt. De enige voorwaarde is dat je goede webcam hebt met een goede geluidskaart op je computer. Wanneer je hulp wilt bij je videopresentatie neem dan contact met ons op. 

Lees verder de regels voor een Videosollicatie.

 

 

Een cv maken is een spel waarin je oefent voor een rol in het toneelstuk ‘Werk’

 

Denk je dat je zelf de regie kunt nemen, volg dan onderstaande stappen:

Stap 1: Maak een eigen account aan. Na verificatie kun je inloggen en naar stap 2 en 3.

Stap 2: Maak je autocue. Deze videopresentatie werkt met een autocue die je zelf bouwt aan de hand van 4 vragen die wordt gebruikt in de videopresentatie.

Stap 3: Neem je video op. Laat de autocue lopen op jouw snelheid en oefen zo veel je wilt. Neem daarna de video op. De video staat dan klaar om bekeken te worden.

 

Deel dan de video met je toekomstige werkgever(s).

Werkgegevers kunnen, nadat zij een account hebben aangemaakt, je video bekijken en een reactie sturen om je dan uit te nodigen voor het 2e gesprek. Om de link extern te delen, bijvoorbeeld via LinkedIn kun je een betaald abonnement nemen voor 25 euro per jaar. 

 

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met een persoonlijke video.

 

“Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we na 72 uur nog 10% van een tekst herinneren en 95% van een videoboodschap!”

 

Gebruikerslogin

Adverteerders

Zoetermeer actief is een site die alle informatie bij elkaar brengt. Wij gaan niet alleen actief achter het laatste nieuws aan, maar houden u ook op de hoogte van de evenementen, sportuitslagen en overige wetenswaardigheden binnen onze stad.

Zoetermeer actief staat actief achter het VideoForm en brengt het onder de aandacht bij Zoetermeerders.

 

Hier kan ook uw advertentie staan!

Bent u een recruiter of hebt u een bedrijf dat graag werkzoekend talent aan een leuke baan wil helpen en wilt u samenwerken met VideoForm, neem dan contact met ons op.